Monday, 14 October 2013

Meal Shakes Shaklee: Makanan Tambahan Terbaik buat Anak Anda

Hari ni saya nak bercerita tentang satu lg HOT Selling product Shaklee iaitu Meal Shakes. Meal Shakes ni adalah satu makanan segera yg terbaik untuk anak anda. Makanan segera?? Fast food mcm KFC tu ke? Isshhh.. bukanla fast food camtu tapi fast food yang banyak nutrisi dan sangat2 berkhasiat untuk keperluan seharian anak kita yg aktif, lasak dan suke memilih-milih makan..

Kenapa Anak yang Sihat adalah Penting?


  • Untuk memastikan pertumbuhan otak yang sihat
  • Supaya tumbesaran badan tidak terbantut
  • Mencegah Penyakit Kronik di kemudian hari seperti Diabetes, Penyakit Jantung dan lain-lain lagi.
  • Supaya anak-anak lebih fokus dalam proses pembelajaran
  • Supaya skil-skil seperti skil motor dapat berkembang sihat dan normal





Kandungan dan Manfaat Meal Shakes kepada Anak Anda:

  • Terdapat 19 vitamin dan mineral penting dalam Meal Shakes yg merupakan asas nutrien untuk kanak-kanak yg sedang membesar dan remaja supaya kekal sihat dan kuat.
  • Sumber pemakanan serat dan protein terbaik
  • Kaya dgn sumber Kalsium
  • Glisemik indeks (GI) yg rendah. Bermaksud makanan GI rendah mengalami pencernaan dan penyerapan lebih lambat sehingga peningkatan kadar glukosa dan insulin dalam darah akan terjadi secara perlahan-lahan dan anda akan rasa kenyang lebih lama. Makanan yang telah diproses mengandungi GI yang lebih tinggi daripada makanan yang mentah. Contohnya: jus buah-buahan dalam kotak mengandungi GI yang lebih tinggi berbanding jus segar. 
  • Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
    •    Sarapan segera yang berkhasiat
    •    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
    •    Hidangan segera untuk para atlet
    •    Kudapan menarik pada bila-bila masa
    •    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 
  • Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 
 
                              Meal Shakes adalah makanan tambahan terbaik buat anak anda


Testimoni Penggunahttp://click4sihat.blogspot.com

http://click4sihat.blogspot.com
Anda mahukan anak anda seperti ini? Apa tunggu lagi...

Ada macam-macam nak tanye? Jangan segan-segan hubungi saya ye..!



SUHANA FUAD ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE PUCHONG SERTA SELURUH MALAYSIA


  • Saya boleh FREE DELIVERY area Puchong, Kinrara, Taman Putra Perdana, Taman MAS dan yg sewaktu dengannya..
  • Bagi lokasi yg lebih jauh, saya akan guna POSLAJU.
  • Kalau nak beli dgn harga ahli, lagi murah!! Boleh jimat 15%-25%!!! Bole mendaftar sebagai ahli Shaklee dan nikmatilah banyak kelebihan lain lagi.
  • Cara untuk mendaftar ahli Shaklee: Buat pembelian sebanyak RM 700.00 dan ke atas dalam satu resit untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara PERCUMA bagi seumur hidup!!
  • Atau.. kalau anda takde bajet nak beli sampai RM700++, anda hanya perlu buat bayaran sebanyak RM80.00 (sudah termasuk GST dan kos poslaju) untuk keahlian seumur hidup.
  • Sila hubungi saya, pm/tel/sms/watsapp : 017 3616140 dan saya akan uruskan pendaftaran keahlian anda secepat mungkin!





Pingates

1 comment:

  1. Risau anak taknak makan? dah cuba mcm2 resepi, tapi xberjaya? cubalah MEAL SHAKES SHAKLEE.. Pembuka selera anak anda!! Hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *