Wednesday, 13 November 2013

Bebas Jerawat dan Kulit Cantik dengan Shaklee

Kehidupan pada masa kini semakin mencabar. Terutama bagi kaum wanita, dengan pelbagai tanggungjawab yang harus digalas dibahu, kemungkinan kebanyakan kaum hawa terlalu sibuk sehingga mengabaikan penjagaan kesihatan dan kecantikan mereka sendiri.

Tanggungjawab berat sebagai isteri, ibu dan wanita berkerjaya telah menyebabkan wanita tua sebelum masanya. Dengan gaya hidup yang tidak sihat; tiada masa untuk memasak, selalu makan di luar, pengambilan diet yang tidak seimbang, jarang bersenam, telah membuatkan wanita terlupa dengan keperluan diri sendiri dan apabila menyedarinya, mungkin telah agak terlambat.

Set Kecantikan Shaklee terbaik dan sesuai untuk semua jenis masalah kulit


SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE KHAS UNTUK WANITA
Set Kecantikan Shaklee


Set Kecantikan Shaklee terdiri daripada:

  • B-Complex ~ Vitamin B Kompleks memang amat-amat PENTING untuk perkembangan sel-sel dalam badan kita, termasuklah sel kulit. Sel kulit yang mati akan cepat digantikan dengan sel -sel yang baru. Barulah muka kita tidak cepat berkedut.. Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan kulit kering dan gatal-gatal.
  • Vita-C ~ Vitamin C memang antara vitamin terpenting dalam penjagaan kulit. Vitamin C adalah agen ANTIOKSIDAN penting dalam mendapatkan kulit yang cantik. Antioksidan sangat penting untuk mempercepatkan proses membaikpulih kulit secara semulajadi, serta mencegah dari kerosakan kulit.
  • Vita-E ~ Vitamin E juga adalah salah satu agen ANTIOKSIDAN penting untuk keremajaan kulit. Sama seperti fungsi Vitamin C yang membantu dalam sistem perkembangan sel kulit yang sihat dan menguatkan sistem imun untuk melindungi dari radikal-radikal bebas yang berbahaya. Radikal-radikal bebas bertanggungjawab dalam membuatkan kulit kita mengalami kesan-kesan penuaan sebelum waktunya.
  • GLA Complex ~ Kandungan asid lemak Omega-6 dalam GLA amat baik untuk kesihatan menyeluruh wanita. Ia memberi manfaat kecantikan dari hujung rambut, sampailah ke hujung kaki. Omega-6 amat bagus untuk kecantikan kulit, rambut dan kuku.

Jadi, tunggu apa lagi? Jangan berlengah-lengah dalam menjaga kecantikan diri kita sendiri. Set ini bukan sahaja untuk kecantikan, malah dapat memberi manfaat-manfaat kesihatan lain yang tidak terjangka oleh kita.

Saya juga ada menjual Set Bajet Kecantikan bagi mengikut kesesuian dan keperluan anda. Sila hubungi saya dan kita boleh bersembang dengan lebih lanjut tentang set bajet ini.


SAYA PENGEDAR SAH SHAKLEE PUCHONG SERTA SELURUH MALAYSIA

  • Saya boleh COD area Puchong, Kinrara,Taman Putra Perdana, Taman MAS, Equine Park dan yg sewaktu dgnnye..
  • Bagi lokasi yg lebih jauh, saya akan mem'POSLAJU'kan order anda secepat mungkin.. InsyaAllah!
  • Kalau nak beli dgn harga ahli, lg murah!! Boleh jimat 15% - 30%!!! Sila mendaftar sebagai ahli ye.. Buat pembelian RM 700.00 ke atas dalam satu pembelian untuk pendaftaran PERCUMA atau bayar RM 69.00 sekali seumur hidup. Apa yg anda perlu buat hanyalah menghubungi saya dan saya akan uruskan secepat mungkin.

1 comment:

  1. Jangan berlengah-lengah lagi. Orang lain dah ramai yang mencuba dan berjaya. Apa yang kita tunggu lagi? Cepat pm/sms saya untuk dapatkan harga terbaik sepanjang zaman!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *