Saturday, 9 November 2013

Jom Kurus dengan Set Bajet Kurus Shaklee

Anda nak kurus tapi bajet terhad? Jom dapatkan SET BAJET KURUS SHAKLEE! Shaklee mempunyai pelbagai kombinasi set bajet kurus bagi memenuhi keperluan serta mengikut bajet yang bersesuaian untuk membantu kita mendapatkan berat badan ideal dan bentuk badan yang diidam-idamkan.

SET 1: ALFALFA & LECITHIN


SET BAJET KURUS SHAKLEE: ALFALFA & LECITHIN

Alfalfa ~ berperanan sebagai agen DETOX. Sebelum memulakan program diet, kita perlulah membuang dulu segala toksin-toksin yang dah tersimpan bertahun-tahun dalam badan kita untuk memudahkan proses penyerapan nutrien serta pembakaran lemak yang lebih berkesan dan efektif.

Lecithin ~ bertindak sebagai 'PEMECAH LEMAK'. Membantu mencairkan segala lemak dan kolesterol jahat yang ada dalam badan.

SET 2: ALFALFA & OMEGAGUARD

SET BAJET KURUS SHAKLEE DENGAN ALFALFA & OMEGAGUARD

Alfalfa ~ sebagai agen DETOX. Juga amat baik bagi mereka yang mempunyai masalah keputihan, alahan seperti resdung dan alah pada makanan laut (cthnya udang, ketam).

OmegaGuard ~ Membantu dalam proses penurunan berat badan dengan membakar lemak serta memelihara otot terutama ketika berdiet. Juga amat baik untuk membantu mengawal tekanan darah. Omega-3 akan lebih efektif dalam proses pembakaran lemak jika disertai dengan senaman.

SET 3: LECITHIN & OMEGAGUARD


Set Bajet Kurus Shaklee Lecithin dan Omega Guard

Lecithin ~ membantu memecahkan lemak menjadi partikel-partikel kecil. Jadi, lemak-lemak yang sudah dipecahkan ini akan digunakan sebagai tenaga menerusi proses metabolisme dan tidak akan hanya tersimpan sebagai lemak di dalam tisu badan kita.

OmegaGuard ~ kandungan minyak ikan dalam OmegaGuard pula akan membantu membakar lemak-lemak yang telah dipecahkan oleh Lecithin tadi untuk digunakan sebagai tenaga. Minyak ikan membantu mencegah pembentukan lemak dari makanan yang kita ambil.

Minyak ikan juga membantu kita untuk merasa kenyang dengan lebih lama dan ini mengelakkan badan kita dari bertukar kepada 'starving mode'.

Mana satu pilihan hati?

Kesemua set ini menawarkan kebaikan asas yang sama iaitu membantu menurunkan berat badan. Set yang mana menjadi pilihan hati? Nak dapatkan harga istimewa? Jom hubungi saya untuk maklumat lanjut...

  • Wassap saya, Sue di 017-361 6140
  • Saya boleh cod area Puchong, Kinrara, Taman Putra Perdana, Taman Mas dan yg sewaktu dgnnye..
  • Bagi lokasi yg lebih jauh, saya akan mem'POSLAJU'kan order anda secepat mungkin.. InsyaAllah!
  • Kalau nak beli dgn harga ahli, lg murah!! Boleh jimat 15% - 30%!!! Sila mendaftar sebagai ahli ye.. Apa yg anda perlu buat hanyalah menghubungi saya dan saya akan uruskan secepat mungkin.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *