Tuesday, 5 November 2013

Kenapa Anda Patut Mencuba Set Kurus Shaklee

Semua orang dalam dunia ni mengidamkan badan yang kurus langsing melentik. Dah anak 4 pun, body tetap maintain. Bila tiba hari raya, rasa confident jek nak pakai baju kebaya. Tak perlu risau bila berjalan. Angin tiup tak payah tahan napas sebab nak kontrol tang perut.

dapatkan berat badan ideal dengan SET KURUS SHAKLEE

Bila badan kurus, diri pun rasa lebih sihat. Bila naik tangga pun, takdelah termengah-mengah macam orang umur 70. Kita nak kurus bukan sebab kecantikan sahaja, tetapi juga untuk kesihatan badan supaya kekal aktif, bertenaga serta jauh dari risiko penyakit berbahaya seperti sakit jantung, obesiti, keletihan melampau, diabetes dan sebagainya.

Tapi, sebelum kita nak cuba produk pelangsingan badan, kita sebagai pengguna bijak mestilah buat research sikit-sikit dulu tentang produk yang kita nak beli tu. Kadang tu kita boleh nampak orang yang memanglah badan dia dah kurus, ramping kerengga tapi muka pucat semacam jekkk. Jenuh nak jawab soalan yg sama jek bila berjumpa orang lain.

"Eh, you.. dah kuruslah! Nape? You SAKIT ke?

Sentap mak!!

Kat dalam hati: " Aku macam nak mampuih kuruskan badan. Ko cakap aku sakit plak. Grrrr.

turunkan berat badan dengan set kurus shaklee

Oleh sebab tu, kita haruslah memilih produk suplemen yang berkualiti. Disamping mengamalkan diet sihat serta exercise yang dapat memberikan kita bentuk badan idaman. So, jom kita tengok apa yang set kurus shaklee boleh berikan.

Set Pelangsingan Badan Shaklee Menekankan

Konsep 3B: Bakar, Buang dan Bina


SET KURUS SHAKLEE DENGAN KONSEP ASAS 3B: BAKAR, BUANG & BINA
Gambar credit to www.makwani.com


Konsep 1: BAKAR dengan LECITHIN atau OMEGA GUARD


Lecithin ~ Lecithin berfungsi sebagai Fat Emulsifier atau Pemecah Lemak/Kolesterol dengan melarutkan lemak-lemak serta kolesterol yang terkumpul ke dalam salur darah untuk dikeluarkan dari sistem badan.

Omega Guard ~ Pecahkan lemak dengan lemak! Memang pelik bunyinya tetapi menurut kajian, asid lemak Omega-3 semulajadi dapat membantu dalam membakar lemak yang tersimpan di dalam badan. Dan jika pengambilan Omega-3 ini disertai dengan senaman, ianya dapat membakar lemak dengan lebih cepat dan efektif! Omega-3 akan mempertingkatkan aliran darah ke otot semasa senaman dilakukan, dan ini membantu untuk merangsang enzim-enzim yang akan membawa lemak ke bahagian badan yang lain untuk digunakan sebagai tenaga.

Konsep 2: BUANG dengan HERB-LAX atau ALFALFA

Herb-Lax dan Alfalfa adalah 2 agen DETOX yang sangat efektif untuk membersihkan sistem badan kita dari toksin. Toksin yang terkumpul di dalam badan hasil dari pemakanan tidak sihat akan dikeluarkan dari badan untuk memberi laluan kepada penyerapan nutrien yang lebih berkesan kepada badan kita.

Konsep 3: BINA dengan ESP atau CINCH SHAKE

ESP ~ ESP mengandungi protein soya yang dapat membekalkan tenaga berpanjangan kepada badan. Di samping itu, ia juga dapat memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Amat baik diambil bagi menggantikan makanan ringan yang tidak berkhasiat. ESP juga membantu dalam mengekalkan otot badan supaya bentuk badan akan kekal menarik.

Cinch Shake ~ Cinch Shake adalah minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat yang mengandungi Leucine unutk membantu memelihara otot. Kandungan Protein pula memberikan kita rasa kekenyangan yang lebih lama semasa proses penurunan berat badan. Juga mengandungi serat yang tinggi.

Bukan Sekadar Kurus

Kesemua produk atau suplemen Shaklee ini juga mempunyai pelbagai lagi khasiat dan manfaat untuk kesihatan tubuh badan kita secara menyeluruh. Kita bukan sahaja akan mendapat kebaikan yang kita inginkan, malah mungkin kelebihan lain yang tidak terduga seperti kulit semakin cantik dan gebu.

Nak mencuba SET KURUS SHAKLEE?


  • Hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa tau. Boleh wassap saya, Sue di 017-361 6140. Juga ada Set Bajet mengikut keperluan anda.
  • Saya boleh cod area Puchong, Kinrara, Taman Putra Perdana, Taman MAS dan yg sewaktu dengannya.
  • Bagi lokasi yg lebih jauh, saya akan mem'POSLAJU'kan order anda secepat mungkin.. InsyaAllah!
  • Kalau nak beli dgn harga ahli, lagi murahhh. Boleh jimat 15% - 30%!!! Sila mendaftar sebagai ahli. Apa yg anda perlu buat hanyalah menghubungi saya dan saya akan uruskan secepat mungkin.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *