Friday, 20 June 2014

Vitamin Shaklee untuk Suami Kurang Keinginan Seksual

Kenapa Suami Dingin Seks?

Terdapat banyak faktor yang menjadi punca kenapa suami kurang rangsangan seksual untuk 'bersama' isteri.

Antaranya ialah:

  • Bau badan atau bau mulut isteri yang kurang enak
  • Isteri kurang main peranan & tidak kreatif semasa "bersama"
  • Curang dengan wanita lain (mintak dielakkan. Amiiin...)
  • Isteri tak pandai ambik hati
  • Isteri tak jaga kecantikan diri (selekeh di rumah)
  • Suami ada masalah kesihatan
  • Suami stress di tempat kerja
  • Kesan pengambilan ubat-ubatan tertentu seperti Anti-depressi
  • Faktor usia suami yang semakin meningkat
  • Suami terlalu sibuk bekerja

Ini hanyalah antara punca mengapa suami kurang keinginan seksual terhadap isteri. Walaubagaimanapun, para isteri janganlah berputus asa dan teruslah berusaha mencari jalan penyelesaian yang bijak bagi menangani masalah ini.

Janganlah dibiarkan keadaan sampai dah jadik macam "retak menanti belah" barulah nak menyesal. 

Para suami juga janganlah hanya berdiam diri dan tidak berusaha untuk memperbaiki kelemahan diri sendiri. Yang penting kita berusaha, berdoa dan tawakkal kepada Allah S.W.T.

Salah satu cara yang boleh dilakukan adalah dengan memperbaiki diet pemakanan suami, iaitu dengan mengambil pemakanan yang sihat dan seimbang. Tapi, mesti agak sukar untuk mendapat sumber nutrisi yang lengkap setiap hari.

Ditambah pula dengan suami yang seorang perokok. Oleh itu, pengambilan vitamin dan suplemen yang bersesuaian adalah membantu untuk menambah tahap libido seorang lelaki.


Libido bermaksud rangsangan seksual


Set Vitamin dan Nutrisi untuk Suami Kurang Keinginan Seksual


Di atas ini adalah Set Cinta untuk Suami Dingin Seks. Set ini terdiri daripada:


Bagaimana nak dapatkan Set Untuk Suami Tercinta ni?


Saya Pengedar Sah Shaklee bagi area Puchong serta yang sewaktu dengannya

  • Saya boleh COD area Puchong, Kinrara, Taman Putra Perdana, Taman MAS dan yang sewaktu dengannya.
  • Bagi lokasi yang lebih jauh, saya akan mem'POSLAJU'kan order anda secepat mungkin.
  • Kalau nak beli dengan harga ahli, lagi murahhh. Dapat jimat 15% - 30%!!! Boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dan nikmatilah banyak kelebihan lain lagi.
  • Buat pembelian sebanyak RM 700.00 dan ke atas dalam satu resit untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara PERCUMA !
  • Sila hubungi saya, pm/tel/sms/watsapp : 017-3616 140 dan saya akan uruskan secepat mungkin. In Sha Allah!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *