Thursday, 1 March 2018

ESP Shaklee: Bantu Tambah Tenaga Ibu Hamil

Hari tu saya dapat satu feedback dari puan customer tentang ESP Shaklee. Customer tersebut baru hamil dalam 3 bulan (first trimester).

Alahan mengandung beliau takdelah teruk sangat. Masih boleh pergi kerja. Tapi apepun tak boleh makan. Bila makan, muntah. So, badan pun lembik takde tenaga.

Saya nak sarankan beliau ambil ESP. Tapi risau juga tekak dia tak boleh terima. Sebab dia pun dah habaq. Even minum air kosong pun keluar balik. Membazir pula kalau dah beli tapi tak boleh minum kann. Risau jugalah nak cadangkan ESP. Tapi saya tawakkal jelah.

Lepas cod, saya beri macam-macam resepi ESP. Dengan harapan semoga tekak beliau boleh terima ESP seadanya. Yelah. Saya yakin ESP boleh membantu beliau. Tapi kalau tak boleh minum, macam mana beliau nak merasa manfaat ESP. Betul tak?

Resepi ESP Shaklee
Blend sejuk-sejuk. Sodappp!

Esoknya, beliau whatsapp saya. Alhamdulillah. Tekak dia boleh terima ESP. Dan yang lagi best dia habaq lepas minum ESP, perut rasa selesa jek. Kurang berangin. Badan pun lebih bertenaga nak bekerja. 

Dalam hati Allah jek yang tahu betapa happy nya saya rasa bila dapat feedback yang begitu positif daripada customer. Yelah. Bagus macam mana pun satu-satu suplemen tu tapi kalau tekak tak boleh terima, tak guna juga kan? 

So, pada ibu-ibu mengandung yang tekak tengah tak lalu makan, nak tambah tenaga, dan nak merasa macam-macam lagi manfaat ESP Shaklee, boleh hubungi saya, Sue di 017-361 6140 untuk info lanjut tentang hotselling item Shaklee yang satu ni :)

ESP Shaklee bantu tambah tenaga ibu mengandung

Mak-mak buyung tak perlu risau takut tak boleh telan ESP ke hape. Saya akan bagi bermacam-macam resepi ESP Shaklee untuk mak-mak semua try. Boleh buat smoothies, ice blended dan banyak lagilah. Ikutlah kreativiti dan selera tekak masing-masing.

Kalau nak risik-risik tentang Set Kehamilan Shaklee pun boleh.

Testimoni ESP Shaklee untuk Ibu Hamil

Testimoni ESP Shaklee untuk Ibu Hamil

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *