Disclaimer

Disclaimer Blog www.maitangni.com


Semua info, gambar dan pernyataan yang terkandung di dalam blog ini adalah untuk tujuan pengenalan, nasihat dan hiburan semata-mata. Segala info yang di ambil oleh pengunjung blog adalah di atas risiko mereka sendiri.

Pengunjung blog dibenarkan secara bebas mengambil segala info dan gambar yang ada didalam blog ini untuk tujuan baik semata-mata (dengan bona fide).

Produk Biohealers bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit. Pengunjung blog hendaklah mendapatkan khidmat nasihat professional untuk maklumat lebih lanjut.

Segala maklumat peribadi pengunjung/customer adalah rahsia dan tidak akan didedah kepada pihak ketiga kecuali jika mendapat keizinan.

Segala yang terkandung di dalam blog ini juga bukanlah semata-mata idea asal saya. Semua info adalah dari pembacaan melalui internet, buku, majalah, suratkhabar dan testimoni pengguna.

Suplemen bukanlah pengganti kepada makanan sebenar.

Pengunjung blog disarankan mengamalkan pemakanan yang berkhasiat dan seimbang disamping menitikberatkan gaya hidup yang sihat seperti bersenam dan bijak mengawal stress.

Pengambilan suplemen dan vitamin hanyalah bertujuan untuk MEMBANTU meningkatkan kualiti kehidupan dan kesihatan pengguna. Janganlah kita hanya bergantung kepada semata-mata kepada satu perkara sahaja untuk mencapai apa yang diharapkan. 

In shaa Allah, saya doakan agar pengambilan Redox Ultra dan Redoxamin ini akan dapat memberikan manfaat yang terbaik kepada kita semua. Amiiiin..

No comments:

Post a Comment

Ada Pertanyaan...?

Name

Email *

Message *